Nieuws Algemeen

 • Vacature

  Groene Norm zoekt COÖRDINATOR ICT (tijdelijk) 11-10-2017

  Heb je ervaring in informatiemanagement en/of met functioneel beheer? Ben je oplossingsgericht, flexibel en communicatief? Kijk je uit naar een tijdelijke afwisselende en uitdagende coördinerende functie? Dan ben jij de coördinator ICT die wij zoeken!

  lees verder

 • Adviseur

  Update Toetsplaza 10-10-2017

  Alle formatieve toetsen en items uit Toetsplaza zijn nu opgeleverd aan de AOC’s. Per 1 oktober is Toetsplaza.nl afgesloten. Bezoekers van Toetsplaza komen nu op de website van Groene Norm (www.groenenorm.nl) uit.

  lees verder

 • Helpdesk

  Nieuwe QMP dienstverlener 10-10-2017

  Groene Norm heeft een nieuwe QMP dienstverlener. Afgelopen zomer heeft Explain de dienstverlening met betrekking tot online examens overgenomen van Alex van Essen. De QMP specialisten van Explain nemen ook de helpdesk voor alle online examens voor hun rekening.

  lees verder

 • Website

  Nieuwe website 10-10-2017

  Gedurende de zomermaanden hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe website. Op dit moment zetten we de puntjes op de i. Begin november lanceren wij onze nieuwe site. Het adres blijft gewoon hetzelfde: www.groenenorm.nl. We zijn benieuwd wat u van het resultaat vindt!

 • Examenplan

  ICT-opdracht Groene Norm schooljaar 2017-2018 27-06-2017

  Het afgelopen schooljaar hebben we op ICT-gebied veel gedaan. Ook het komende schooljaar staan er weer verschillende projecten op de agenda.

  lees verder

 • Samenwerking

  Bestuurswissel 27-06-2017

  Ab Groen trekt zich met ingang van 1 juli 2017 terug uit het dagelijks bestuur van Groene Norm. In het dagelijks bestuur vervulde Ab Groen de rol van penningmeester. Ton Wennink (bestuurder Terra) neemt deze taak over. De ontstane vacante positie in het dagelijks bestuur is nog niet ingevuld.

 • Simpel

  Fijne vakantie 27-06-2017

  Afgelopen jaar was een boeiend en uitdagend schooljaar. Voor het vmbo en mbo zijn weer veel goede examenproducten opgeleverd.
  We willen jullie met deze laatste nieuwsbrief van het schooljaar een hele fijne, welverdiende, zomervakantie wensen. Tot volgend schooljaar!

Examenleverancier van en voor AOC's

examenstandaard
Menu