Nieuws mbo

 • examen

  mbo - Oplevering examenproducten HKS 27-06-2017

  Woensdag 28 juni worden de examenproducten voor 23 crebo’s voor vaststelling voorgelegd aan het dagelijks bestuur van Groene Norm. Na vaststelling verspreiden we de examenproducten via de examensecretarissen.

  lees verder

 • Adviseur

  mbo - Focus komend schooljaar 27-06-2017

  Komend schooljaar leggen we de focus op het (door)ontwikkelen van kennisexamens, en op de pilot examens voor keuzedelen. Voor de HKS-examenproducten voeren we alleen noodzakelijk onderhoud uit. Nadat AOC’s ervaring hebben opgedaan met de afname van de HKS-examens,
  zullen we deze uitgebreid evalueren en doorontwikkelen.

  lees verder

 • Digitaal

  MBO - De GreenTool is life 18-04-2017

  Eind maart ging de GreenTool live. Met dit nieuwe instrument van Groene Norm kunnen AOC’s examens makkelijker plannen. Alle functioneel beheerders van de GreenTool hebben hier persoonlijk bericht over gekregen.

  lees verder

 • Gebruikersdag GreenApp

  MBO - Gebruikersdag GreenApp 18-04-2017

  Dinsdag 28 maart was de eerste gebruikersdag van de GreenApp. De GreenApp is een nieuw instrument van Groene Norm waarmee assessoren praktijkexamens kunnen beoordelen.

  lees verder

 • Vastgesteld

  MBO - Examenplannen zijn vastgesteld 18-04-2017

  Wij werken hard aan de laatste oplevering van examenproducten voor HKS. Inmiddels zijn alle examenplannen vastgesteld en verstuurd naar de examensecretarissen.

Examenleverancier van en voor AOC's

examenstandaard
Menu