Nieuws vmbo

 • Digitaal examineren

  vmbo - Schoolexamenbank Groen blijft bij Groene Norm 09-10-2017

  Groene Norm stuurt al enige jaren Schoolexamenbank Groen aan. Daarnaast komt er een nieuwe examenstichting Schoolexamenbank vmbo. Schoolexamenbank Groen gaat daarin niet op. De nieuwe stichting is voor de niet-groene profielen. De relatie tussen de AOC’s en ons blijft hetzelfde.

  lees verder

 • Groen Proeven logo klein

  vmbo - Nieuws Groen Proeven 09-10-2017

  We zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze PvB’s. Dit schooljaar richten we ons vooral op het onderhoud van bestaande PvB’s. Er komen dus weinig tot geen nieuwe PvB’s bij.

  lees verder

 • Vastgesteld

  vmbo - Inhoud van Schoolexamenbank Groen 09-10-2017

  In Schoolexamenbank Groen komen steeds meer goede theorievragen en praktijkopdrachten. Met het ontwikkelen daarvan gaan we ook dit schooljaar verder.

  lees verder

 • Voorbeeldtuin

  vmbo - Groen Proeven 27-06-2017

  Vanaf schooljaar 2017/2018 kunnen docenten kiezen uit verschillende Proeves van Bekwaamheid (PvB’s) voor het examenprogramma Groen. Voor elk keuzevak zijn er dan 3 of 4 PvB’s beschikbaar. Twee daarvan zijn uitgewerkt volgens een geheel nieuw format. Onze constructeurs komen volgend schooljaar graag naar uw AOC om de nieuwe proeven toe te lichten.

  lees verder

 • Klas

  vmbo - Schoolexamenbank 27-06-2017

  Het afgelopen schooljaar hebben we veel examenvragen toegevoegd aan de Schoolexamenbank. In totaal bevat de bank nu 1340 examenvragen, verdeeld over de diverse profielmodules, keuzevakken en leerwegen.

  lees verder

 • Bezoek Groenhorst bijgesneden

  vmbo - Op bezoek bij Groenhorst 27-06-2017

  Dinsdag 20 juni was Wim Grooters te gast bij Groenhorst in Velp. Alle beroepsgerichte docenten van Groenhorst waren daar bijeen in het kader van een ‘halen en brengen dag’. Wim verzorgde er een workshop Schoolexamenbank.

  lees verder

Examenleverancier van en voor AOC's

examenstandaard
Menu