Nieuws vmbo

 • Voorbeeldtuin

  vmbo - Groen Proeven 27-06-2017

  Vanaf schooljaar 2017/2018 kunnen docenten kiezen uit verschillende Proeves van Bekwaamheid (PvB’s) voor het examenprogramma Groen. Voor elk keuzevak zijn er dan 3 of 4 PvB’s beschikbaar. Twee daarvan zijn uitgewerkt volgens een geheel nieuw format. Onze constructeurs komen volgend schooljaar graag naar uw AOC om de nieuwe proeven toe te lichten.

  lees verder

 • Klas

  vmbo - Schoolexamenbank 27-06-2017

  Het afgelopen schooljaar hebben we veel examenvragen toegevoegd aan de Schoolexamenbank. In totaal bevat de bank nu 1340 examenvragen, verdeeld over de diverse profielmodules, keuzevakken en leerwegen.

  lees verder

 • Bezoek Groenhorst bijgesneden

  vmbo - Op bezoek bij Groenhorst 27-06-2017

  Dinsdag 20 juni was Wim Grooters te gast bij Groenhorst in Velp. Alle beroepsgerichte docenten van Groenhorst waren daar bijeen in het kader van een ‘halen en brengen dag’. Wim verzorgde er een workshop Schoolexamenbank.

  lees verder

 • Groen poreven logo

  VMBO - Nieuws van Groen Proeven 18-04-2017

  Afgelopen periode hebben we nieuwe proeven van bekwaamheid (PvB’s) ontwikkeld. Ook hebben we een handreiking voor De beoordeling van een proeve van bekwaamheid opgesteld. Daarnaast zijn de PvB’s voor het nieuwe examenprogramma Groen nu makkelijker te vinden op de website www.groenproeven.nl.

  lees verder

 • groei

  VMBO - Nieuws van Schoolexamenbank groen 18-04-2017

  We hebben veel nieuwe examenvragen toegevoegd aan de Schoolexamenbank Groen. Daarnaast zijn er enkele technische verbeteringen aan de Schoolexamenbank doorgevoerd waar u als gebruiker profijt van heeft. In juni wordt de Schoolexamenbank vmbo-breed gelanceerd tijdens een landelijke conferentie over schoolexamens in het vmbo.

  lees verder

Examenleverancier van en voor AOC's

examenstandaard
Menu