Praktijkbeoordelen Home Voor MBO Praktijkbeoordelen

Praktijkbeoordelen

Wat kun je van Praktijkbeoordelen verwachten?

In het ontwikkelingsgerichte deel kun je de voortgang bijhouden van een student tijdens de stageperiode. Je kunt precies zien hoever de student is in zijn of haar ontwikkeling en hoe de praktijkbegeleider de student gedurende de stage beoordeelt. Alle rapportages liggen vast in het systeem. Het systeem is web based, wat betekent dat je altijd en overal kunt beschikken over de juiste informatie.

Met het kwalificerende deel kun je examens afnemen in de praktijk. Dat kan zijn in het leerbedrijf of op school. Praktijkbeoordelen is voor beide situaties geschikt. Studenten kunnen gemakkelijk bewijsmateriaal uploaden. Competente beoordelaars die worden geselecteerd kunnen op eenvoudige wijze beoordelen, zonder papieren rompslomp en binnen duidelijke kaders. Alle resultaten worden vastgelegd. Je raakt nooit meer wat kwijt.

Releasenotes

Op deze pagina houden wij de doorontwikkeling van de functionaliteit van Praktijkbeoordelen bij. Praktijkbeoordelen.nl blijft op basis van de feedback van de gebruikers verbeterd worden.Het instrument Praktijkbeoordelen is (door)ontwikkeld met subsidie van de MBO Raad in een gezamenlijk project van:

  • Examenwerk
  • Stichting Examens Mobiliteitsbranche (Stem)
  • Examenservices Transport en Logistiek (ESTEL)
  • Btg Voedsel, Groen en Gastvrijheid (VGG)
  • Btg Mobiliteit, Transport, Logistiek en Maritiem (MTLM)